Menu Sluiten

Hoeveel Kost Het Om Een Tennisveld Aan Te Leggen

De openbare sector, sportclubs en particulieren beschouwen ons als de ideale partner voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van sportterreinen.

Aanleg, onderhoud en renovatie van sportvelden

Wij bieden een totaalservice – zowel indoor als outdoor – voor de realisatie van tennisbanen, voetbalterreinen, hockeyterreinen, atletiekpistes, Finse pistes, multifunctionele sportterreintjes, minigolf en meer. Een piekfijne uitvoering van uw project binnen de afgesproken deadlines, beschouwen onze vaklui als hun erezaak. Onze lange referentielijst van geslaagde projecten spreekt voor zich.

Onze diensten:

De openbare sector, sportclubs en particulieren beschouwen ons als de ideale partner voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van sportterreinen. Opgericht in 1954 als specialist in graveltennisbanen, groeiden we de afgelopen decennia uit tot een onderneming gespecialiseerd in sportterreinen en sportaccommodaties evenals leverancier van uitrusting voor sportterreinen.

De sportterreinen van Derriks-Sport genieten een lange levensduur. Een aantal terreinen aangelegd in de jaren “50 worden nog steeds intens gebruikt. Geen eendagsvliegen dus. Het gebruik van hoogstaande kwaliteitsmaterialen én een vakbekwame uitvoering staan garant voor de duurzaamheid van uw project. Dit alles bieden wij aan tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Dankzij onze persoonlijke aanpak en een grote flexibiliteit, beschouwen we elk project als maatwerk. Volledig conform uw lastenboek en de voorschriften, werken we alles tot in de puntjes af. Persoonlijke en intense contacten met zowel de klant als de ontwerper garanderen een vlotte uitvoering.

Meer info of een vrijblijvende offerte op maat?
Bel 012 741 541 of stuur een ons een mail!

25100852510085

Meer info

tags: Aanleg Sportvelden – Aanleg Tennisbanen – Aanleg Tennisvelden – Aanleg Voetbalvelden – Diensten Aanleg Tennisbanen – 

Wenst u meer info over hoeveel kost het om een tennisveld aan te leggen kijk dan vlug op https://www.derriks-sport.be | Hoeveel Kost Het Om Een Tennisveld Aan Te Leggen

De kosten van het aanleggen van een tennisbaan

Heb je er ooit over nagedacht om je eigen tennisbaan aan te leggen? Of je nu een enthousiaste amateur bent of gewoon op zoek naar een nieuwe toevoeging voor je tuin, het aanleggen van een tennisveld kan een spannend project zijn. Maar voordat je de eerste paal slaat, is het belangrijk om te weten wat zoiets gaat kosten. Laten we eens dieper ingaan op de factoren die de prijs bepalen en hoe jij binnen jouw budget blijft.

Factoren die de kosten beïnvloeden

Het aanleggen van een tennisbaan is niet zomaar iets; verschillende factoren spelen een rol bij het bepalen van de kosten. Eerst en vooral is er de ondergrond. Kies je voor gras, gravel, hardcourt of wellicht clay? Elke ondergrond heeft zijn eigen prijskaartje en onderhoudsbehoeften. Vervolgens moet je denken aan de locatie. Is jouw gekozen locatie makkelijk toegankelijk of moeten er eerst nog bomen worden verwijderd en grond worden geëgaliseerd? Ook dit zal impact hebben op het totale kostenplaatje.

Standaardkosten van diverse soorten tennisbanen

Een standaard gravelbaan is vaak het goedkoopst in aanleg, maar vergt veel onderhoud. Hardcourt banen liggen qua prijs hoger, maar zijn gemakkelijker in onderhoud en gaan langer mee. Voor wie echt iets speciaals wil, kan kiezen voor een grasbaan, hoewel dit weer extra investering vraagt in zowel aanleg als onderhoud. Een andere optie is kunstgras dat tegenwoordig qua spelgevoel en uitstraling dicht bij natuurlijk gras komt.

Maar hoeveel moet je nu echt budgetteren voor dit alles? De prijzen variëren sterk afhankelijk van je keuzes en de complexiteit van de installatie. Een basale gravelbaan kan al aangelegd worden vanaf ongeveer 20.000 euro, terwijl een topklasse hardcourt of grasveld gemakkelijk het dubbele of zelfs meer kan kosten.

Tips voor budgettering

Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw droom niet eindigt in een financiële nachtmerrie? Begin met een duidelijk plan en stel prioriteiten. Beslis welke aspecten van de baan het belangrijkste voor je zijn en waar eventueel op bespaard kan worden zonder te veel in te leveren op kwaliteit of speelplezier.

Een goede tip is om offertes aan te vragen bij meerdere aannemers. Zo krijg je een beter beeld van wat marktconforme prijzen zijn en waar je misschien nog kunt onderhandelen over de prijs. Voor meer informatie over de aanleg van tennisvelden kun je hier klikken.

Tot slot, vergeet niet dat het onderhoud ook een terugkerende kost zal zijn. Zorg dus dat je hier ook budget voor reserveert in jouw langetermijnplanning.

Met deze informatie ben jij klaar om weloverwogen keuzes te maken bij het aanleggen van jouw ideale tennisbaan!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Hoeveel kost het om een tennisveld aan te leggen

!–StopPubText–>.